ΣΧΕΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  TVRADIO  PHOTOS είναι συμπληρωματικά και παρουσιάζουν κείμενα video/audio φωτογραφίες αντίστοιχα. 

Εδώ θα βρείτε video και audio της GReACTIV σε μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Αρκετά βρίσκονται σε μορφή κειμένου σε άλλα site της GReACTIV όπως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΝΕΑ ΑΡΧΗ  ΔΕΚΑ. Υπάρχουν μουσικά κομμάτια των καλλιτεχνών της NASTAZIA AGENCY και βίντεο με φωτογραφίες από τις PHOTOS. Τα audios - videos, τώρα ανεβαίνουν πρώτα σε διάφορα video/audio sharing sites αλλά μελλοντικά θα ανεβαίνουν απευθείας εδώ. Κάθε σελίδα έχει περίπου 20 videos ή audios (μερικές λιγότερα γιατί δεν έχουν γεμίσει). 

To TVRADIO είναι πολιτικά ουδέτερο. Οι απόψεις σε πολιτικά και άλλα ζητήματα ανήκουν σε όσους τις εκφράζουν. Το TVRADIO δίνει την δυνατότητα να τις εκφράσουν χωρίς να συμφωνεί ή να διαφωνεί με αυτές. Αποφεύγουμε μόνο απόψεις και ανθρώπους που παρουσιάζουν τα συστημικά ΜΜΕ για τον απλούστατο λόγο πως αν εδώ παρουσιάζουμε τα ίδια, οι περισσότεροι θεατές/ακροατές θα προτιμήσουν τα συστημικά. Πρέπει να έχουμε διαφορετικό περιεχόμενο, θεμάτων, απόψεων, ανθρώπων.

Περιήγηση στον ιστότοπο μπορείτε να κάνετε είτε απευθείας από τις σελίδες είτε από τα Περιεχόμενα  VIDEOS   AUDIOS  όπου είναι σε κατηγορίες. Αν θέλετε να συμμετέχετε σε κάποιο video/audio ή για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνηση ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ μαζί μας. 

 

Scroll to Top